3.03.2008 г., 12:28 ч.

Фотографирани спомени 

  Поезия » Друга
516 0 2

Потъвам в погледа на две очи -

чисти ме гледат, усмихнати някак.

Запечатани върху хартия са някога,

да запазят спомена за бъдещите дни.

 

Изнизва се времето в безгрижни игри -

да бъдеш щастлив беше тъй лесно.

Потъвам в безвремието на детски очи -

тогава по-топли, някак по-честни.

 

Но няма ги вече игрите в задния двор.

Сега не мечтаем с онзи детски копнеж.

Разглеждаме спомени зад своя затвор,

зад маската, в която се свиваш, щом порастнеш.

 

                                                           28.02.2008

© Гергана Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??