18.06.2021 г., 9:49 ч.

Гарра руфа 

  Поезия
580 0 3

 Той няма име
(като циганите е
с по няколко
за против уроки).
Той риба Гарра руфа е;
гризе до
стапяне
парчета гадни мисли
изпод струпеите ми.

 

От слюнката му
се разтварят
на ламба емоции,
превърнали се
в безнадеждност,
люлеещи на мъртва плът
несигурност.
(безверието ми
обтягат цяла вечност).

 

Разделяме се.
Оздравях.
Той взе най-болното
от мене.
(Отдолу се показва
епидермисът
на мислите ми
преродени).

 

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??