Гневът е стихия -
обладаваща магия.
Гъста мъгла се спуска -
разумна мисъл не пропуска.
Огън обхваща тялото ти -
всяка фибра и клетка в теб гори.
Отровен кинжал става езикът -
не устоява дори и стоикът.
Всичко пред себе си посича,
омраза от душата изтича.
Като торнадо вилнее той -
трудно ще бъде спрян в застой.
............................................................
Ето - светлина!
Една ръка внася топлина.
Любовта загрява,
всичко изцерява.
Обичта е неповторима сила -
премахва всяка емоция изгнила.
Прави лошото на пух и прах -
само с един-единствен замах!
Променя се човекът -
сменя му се светогледът.
От чудовище ужасно -
превръща се в творение прекрасно!
© Слънчице Всички права запазени