30.07.2014 г., 15:08 ч.

Големите неща 

  Поезия » Любовна
349 0 0

Големите неща


Навън  звездите греят най-ярко,

в нощите, в които сме сами,

в нощите, в които чакаме някой,

в нощите, в които не ни се спи...

 

Денят навън е най-прекрасен,

със слънце и с чудно време,

когато няма с кой да го прекараш

и само през прозореца го гледаш...

 

Луната е както никога голяма,

нощта е нежна, само за любов,

но не е когато сте двама,

само когато си ляга сърцето само...

 

Дъждът е толкова нежен и приятен,

че идва ми да изляза и към някого да се затичам,

а когато можех към някой  да бягам,

мрънках колко да съм мокра не обичам...

 

И всичко ми изглежда  тъй прекрасно,

но навън, не вътре в мен,

но забелязваме само като сме нещастни

малките неща във всеки ден...

 

Не бива да мечтаем за нещо голямо,

нито да искаме невероятни и велики неща,

а просто да ценим това, че сме двама,

защото няма по-голямо щастие от заедността! 

 

28.07.2014

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??