20.04.2008 г., 18:43 ч.

Горчи ми в устата, не намирам думи 

  Поезия » Гражданска
1869 0 7

В памет на Вили Антонова

На днешния ти ден рожден
наместо да те поздравим -
във храма се събрахме, Вили,
със тебе за да се простим...

Роднини и приятели със болка
покрихме те с цветя в този ден,
не можехме да скриеме тъгата
и мъката във пролетния ден...

И мислехме си как се канехме
да се видим и да си побъбрим,
но в грижи ежедневни все пoтъвахме,
днес за последно с тебе ще се видим...

Горчи ми в устата, не намирам думи...
Като че ли вчера бяхме в института -
в старата ни сграда, всичките липиди
заедно, щастливи в стъклената стая...

Виолетките нежни, толкова уханни,
все ще ми напомнят те за тебе, Вили...
Може пък да има виждане и после -
ако тъй е значи, ще се видим още!!!

С обич
Веси

© Весела Кънчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??