12.01.2023 г., 21:50 ч.

Гордост 

  Поезия » Свободен стих
205 0 0

Смири гордостта си, човеко!

Над обидата ти застани!

Животът наранява не леко,

но ти прави добрини!

 

И не е важна новата дреха,

а мъдростта на белите коси!

Да донесеш на някого утеха

и болката му да усетиш, ти!

 

И всичко по-обикновено,

най-ценно е на този свят!

Животът същество е тленно!

За жалост дните се броят!

 

 

© Дора Гочева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??