Неповторима, дори нереална,
често в немилост и с нрав неразбран.
Неуязвима от чувства полярни,
с блян като кадър от филм неживян.
Необуздана, но и непорочна,
с неосквернена прозрачна душа.
Лъч неочакван в живот... с многоточие.
Тя ви вълнува? Дали не греша?
Неподчинена на власт и канони,
сладкотръпчива - плод недозрял,
непредсказуема като закона,
с вечна присъда - сред черните - бял!
© Мария Панайотова Всички права запазени
Благодаря ти с прегръдка!🌹🥀🌹