2.11.2008 г., 13:50 ч.

Гостенка 

  Поезия » Друга
950 0 1
 

Полунощ е, в тихата ми стая

рисувам с вдъхновена длан,

до мене тишината няма

отдавна спи на стария диван.

 

И без това тя винаги мълчи,

понякога единствено въздиша,

и явно нещо и тежи,

щом аз сега за нея пиша.

 

На гости ми е всяка  вечер

и даже ключ и дадох аз,

без нея ми е скучно вече,

дори да знам, че няма глас.

 

И всяка нощ и сипвам вино,

което тя дори не пипа,

и в тъжната ми стая синя

още един единствено въздиша!!!

 

 

© Виолета Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Невероятно ееее!Ужасно много ми харесва =)
Предложения
: ??:??