25.04.2008 г., 8:16 ч.

Готова съм... 

  Поезия » Еротична
1267 0 11

          Готова съм...

Готова съм да ме направиш

грях от хилядите други,

готова - в мене да удавиш

най-моралните заблуди!

 

Направи ме грешница - такава,

дето няма нийде под небето,

пресъздай ме - да не гасне

никога във мен поета!

 

И люби ме като грешник,

като вихър, ураган,

само с теб да бъда грешна -

блудница без свян и срам!...

 

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??