26.12.2007 г., 9:47 ч.

Греховен разговор 

  Поезия
534 0 6
Не съумяхме никога да поговорим,
днес вече нямам нужда от това.
Ти само с онзи поглед призови ме -
без свян да си побъбрят нашите тела.

Безмълвните ни устни ще си кажат
всичко, погубено от нас в милион лъжи.
Сърцата ни - ранени - във лудешки ритъм
ще потанцуват, както ние някога (преди).
Душите ни - преплетени - ще си
прошепнат дълбоки... парещи неща.
Повярвай ми, за този миг откраднат
не са ни нужни истински слова.

Очите ми - попили всяка дума на телата -
по-весело ще гледат в утрешния ден.
Ще търсят с трепет твоите да срещнат,
греховен разговор да проведем.

© Вяра Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??