16.06.2004 г., 22:48 ч.

Гълъби 

  Поезия
1535 0 4
Мислите ми –
Бели гълъби,
Към теб летят.
Гладни са,
Кражат.
Търсят в погледа ти
Зрънцето на любовта.
Протягаш неволно ръка.
Ще ги нахраниш ли
Или ще се върнат
Почернели?

© Кери Исова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??