Jun 16, 2004, 10:48 PM

Гълъби 

  Poetry
1538 0 4
Мислите ми –
Бели гълъби,
Към теб летят.
Гладни са,
Кражат.
Търсят в погледа ти
Зрънцето на любовта.
Протягаш неволно ръка.
Ще ги нахраниш ли
Или ще се върнат
Почернели?

© Кери Исова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??