10.10.2021 г., 20:56 ч.

Хайде да броим! 

  Поезия » За деца
390 4 15

Едно е слънцето, което

огрява нашата земя.

И две очички имам на лицето,

да гледам тази красота.

Три са моите сестрички

и обичаме се всички.

Четири сезона има -

пролет, лято, есен, зима.

Ябълчици пет нареждам

и за шеста се оглеждам.

На годинки седем ставам -

първи клас ще посещавам.

Щом стрелките осем сочат,

часовете ще започват.

Вечер в девет ми се карат:

"Късно е! Заспивай, Лара!".

Десет. А нататък,

утре ще ме учи кака! :)

 

 

© Ивелина Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??