2.10.2008 г., 13:59 ч.

Хайку 

  Поезия » Източни форми
814 0 20
                                                                На Елена П. честит рожден ден!




Жълти латинки
и жълти минзухари -
есенни слънца...



Огнена есен.
Преобличат се бавно
момини сълзи...



Зелен кипарис
сред обрулени листа -
жена и вятър...



Лунна пътека.
Останаха далече
мойте спомени.



Само тишина,
врабче, мъгла и гарван.
Късно е вече...





© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??