19.06.2018 г., 0:06 ч.

Хайку 

  Поезия » Източни форми
1938 14 19

                 Ти си морето!

                 Аз съм пясъчният бряг.

                 Рóниш ме! Любов.

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??