10.08.2012 г., 19:24 ч.

... Хартията е пожълтяла... 

  Поезия
433 0 2

...ХАРТИЯТА Е ПОЖЪЛТЯЛА...

 

Спомням си как

обичах да крия

от сутрин до мрак

таз жълта хартия...

 

Спомням си всичките дни,

пълна е страница всяка

с мойте тайни сълзи, суетнѝ,

описани тихо във мрака...

 

Тез дни, те бързо летят -

хартията е пожълтяла.

Очите ми бързо четат

с кого на какво съм се смяла...

 

Тез жълтите листи, дет' бели

ги сварих и писах във тях,

те зад корици дебели

пазят моите тайни и смях...

© Ралица Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??