Нося ти от мойта топлина.
Нека с нея тихо те завия.
Ти заспи! Вълшебна светлина
в миг ще блесне. Някаква магия
много твоя, знам, ще ме направи,
ще убие Демона ми лош...
Той във плен държи ме и не дава
да останем двама тази нощ.
Във съня си ти ще ме прегърнеш.
Ще заспя на рамото ти аз.
Времето дори назад ще върнеш -
да не идва бързо оня час,
в който бледата Зора ще грейне,
безвъзвратно ще ни раздели....
................................................
Вярвам във магии чудодейни....
Сънищата сбъдват се, нали?
© Нина Чилиянска Всички права запазени