10.08.2007 г., 0:45 ч.

Хиляди въпроси... 

  Поезия
885 0 4
 

Любов, така ли да те наричам?

Нужно ли е даже името ти да изричам?

Как да те определя - чувство, реалност, копнеж?

Онези нежни думи ще те чуя ли пак да изречеш?

Ще видя ли лицето ти отново как до мене се събужда,

Или всичко е загубено, а любовта ни  - вече чужда?

Толкова са въпросите, а отговор от никъде не идва.

Толкова обич, а душата вече нищо не изпитва.

Празна ли е или вече не умее да чувства?

Наранена ли е или просто остана пуста?

Пустиня ли е или безбрежен океан,

сурова истина или спомен неизживян?




© Някоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??