24.02.2018 г., 19:31 ч.  

Хилядите пролети на сърцето 

  Поезия » Любовна
378 0 0

Толкова искам да те.

Запокитя навътре в себе си.

Така се насвятках с любови-острови,

че вече не ми остана кой знае колко

за акостиране.

И за любене също.

Клокочещите пролети удавиха

всяко читаво чувство.

Кой да ти каже, че оцеляването

е пошъл занаят,

обаче си струва,

ако поне теб те има до мен

в ъгъла на зимата,

в който свряна

толкова искам да те.

© Десислава Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??