19.08.2009 г., 23:49 ч.

Хлапето 

  Поезия » Друга
1044 0 2

Хлапето

 

Някога, когато бях дете,

обичах да стоя там, край реката.

Всяка вечер сама гледах звездите

и така прогонвах тъгата.

 

Сега, когато вече съм голямо момиче,

имам други грижи и мечти.

Забравих дори плюшеното мече

и не гледам ярките звезди...

 

Но сърцето на малкото хлапе,

винаги в мен ще живее...

Детето, което обичаше лете

с горските птички да пее...

© Ралица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??