Хлапето
Някога, когато бях дете,
обичах да стоя там, край реката.
Всяка вечер сама гледах звездите
и така прогонвах тъгата.
Сега, когато вече съм голямо момиче,
имам други грижи и мечти.
Забравих дори плюшеното мече
и не гледам ярките звезди...
Но сърцето на малкото хлапе,
винаги в мен ще живее...
Детето, което обичаше лете
с горските птички да пее...
© Ралица Георгиева All rights reserved.