Хлапето, което...
Хлапето, което обичаше ви безрезервно -
това бях АЗ!
Хлапето, което вие подиграхте и не разбрахте,
това бях АЗ!
Хлапето, което желаеше любов и внимание,
а получи безразличие и болка голяма!
Хлапето, което опитваше да бъде приятел със всички -
това бях АЗ!
Хлапето,което отритнато беше от всички-
това бях АЗ!
Хлапето, което вярваше и се надяваше, че всичко ще се промени -
това бях АЗ!
Хлапето, което се раздаваше и помагаше без край -
това бях АЗ!
Хлапето, което не очакваше нищо в замяна -
това бях АЗ!
Хлапето, което пак продължава да вярва и да се надява -
това отново съм АЗ!
Хлапето, което един ден ще си отиде и вие може би няма да знаете за това!
Но то пак ще ви пази и обича, защото и то има право на това!!!
P.S.Това стихотворение съм го написала със страшна болка. Всичко е преживяно, но няма да се сърдя, ако не ви хареса. Приемам всякакви коментари! Благодаря на тези, които отделиха време и го прочетоха! :)
© Мила Всички права запазени