27.11.2007 г., 8:56 ч.

Хоби 

  Поезия » Друга
575 0 5

Сълзите си колекционирам,

ще си правя океан,

гневът в кутийки си събирам,

гневът на отдавна изстинал вулкан.

 

Мечтите си подреждам в папка

прилежно в компютъра,

страданието е в оставка,

заедно с мъката.

 

Ново хоби си имам,

така убивам времето,

когато спомените връхлитат

с болката едновременно.

© Богдана Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??