16.06.2010 г., 23:51 ч.

Хора 

  Поезия » Друга
435 0 1

Тъмнината бавно ме поглъща,

във животно ме превръща,

но на кой му пука,

да не съм дошъл да се оплаквам тука.


Това, за което ще говоря,

е тема, по която често споря.

Хората често искат, много получават,

но за жалост лесно те забравят.

Колко дала ни е таз природа,

колко дал ни е света.

Любов, усмивка, надежда плаха,

всичка тази красота.

А в замяна даваме им радиация

и отпадъчни води.

Петним ний името им свято,

тъпчем своите мечти,

унищожаваме ние техните красоти.

Кой ме слуша, на кого му трябва,

тука само някъв тийнейджър се оплаква.

© Божидар Лазаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • МНОГО МЪДРО!!!И НЕ СЕ ДАВАЙ НА ТЪМНИНАТА,ТЯ Е ПЪЛНА СЪС ЗВЕЗДИ И ПО ПЪТЕКАТА ИМ ТРЪГВАЙ ТИ!!!
Предложения
: ??:??