9.06.2016 г., 18:12 ч.

Хоризонтът 

  Поезия » Любовна
460 0 0

През всичките тези години те чаках,

знаех, че дишаш за мен.

И аз дъха си спирах понякога, 

за да остане за теб.

Знаех, че има те нейде създаден

и че е само въпрос

на разстояние, време и начин

пътят ни да се кръстоса.

Но не предвидих пред нас океана,

милите не изчислих.

Нито се вгледах в пътните знаци,

данъка път не платих.

Сега се е ширнал пред нас хоризонтът

и ми се смее на глас:

"Тия пък двамата били се намерили...

Ха, да ви видя сега..."

© Мариела Пидева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??