9.07.2019 г., 9:20 ч.

Храма 

  Поезия » Друга
309 1 0

Сега трябва да възстановя храма,
да върна белотата му, 
която някой със тъмна душа осквернил е.
Да върна стария му облик,
такъв какъвто нявга бил е…
Добри хора ми помагат – вярващи-
вярващи в добротата, в любовта между хората…
А бурята вилнее – пороен дъжд, мълнии,
а гръмотевиците разтърсват въздуха…
Поройният дъжд нека да пречисти земята
и нека реката потекла от него
ми предначертае нов път,

                             по който да тръгна…

 

❤ Enigma feat Aquilo - Amen ! ❤

( White Motive Remix )❤ 

https://m.vbox7.com/play:8bdc722c94

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??