Ти сигурно се молиш в тишината
и вътре в теб е пълна свобода,
защото вярваш – Бог ще ти изпрати
най-важното за твоята душа.
И Неговата воля ще се сбъдне
в най-точните за тебе цветове,
така че всяка утрин да осъмваш
с усмивка на обичано дете...;
а слънцето ще очертава фино
пътеката ти и ще изсуши
петната влага, откъдето минеш...
В обятията на Господ не боли!!!
Ти сигурно се молиш тихо нощем
и Бог изтрива твоите сълзи...
© Руми Бакърджиева Всички права запазени