6.06.2017 г., 11:11 ч.  

И двамата допускахме грешки... 

  Поезия
340 2 5

И Ти и Аз

допускахме грешки...

Разминавахме се

все на инат...

Все си доказвахме

нещо...

Изричахме думи

тежки...

Обичахме се...

Аз в моята стая - сама!

Ти в твоята - сам!

Обичахме се

поотделно...

През стените

си шепнехме...

Ела при мен...

Но никой

не направи

първата крачка...

Ти - хлапак,

а Аз - хлапачка...

По детски някак си...

Дните минаваха леко,

но нощите...

Тези проклети нощи

помня ги още...

Очите,

впити в небето...

И толкова много

въпроси

в сърцето...

Така станах

студена...

Така стана

студен...

От любовта ти

изморена...

От любовта ми

изморен...

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??