16.08.2013 г., 20:57 ч.

И е любов 

  Поезия » Философска
659 0 3

И е любов самоуверена,

тече все самовлюбена,

нежен полъх, тих, нетленен,

сълза по мигла премрежена.

А по вечеря е - лунна пътека,

извира от сребристо поточе

и мами към него да тръгнем,

оставя ни знак да се върнем.

И е любов - комета преминала,

ден и нощ без да спира,

да е от живите - по-жива,

ориса ни - да сме щастливи.

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Любов е! Поздрав за нежната поезия, която ни предоставяш!
  • !
  • Красиво изливаш вътрешния ти свят...разбирам го..! оценявам...
Предложения
: ??:??