26.11.2007 г., 14:26 ч.

И няма 

  Поезия » Любовна
1195 0 36
 

И няма да е нужно да се връщам.

И няма да е нужно да мълвя...

Защото знам, че няма да е същото,

когато си отиде любовта.

И няма да се моля пак за прошка.

(От двама ни, по-грешният печели).

Поредна обич... много скъпа брошка,

напомнящо забодена в ревера ми.

И няма да те пазя във сърцето си.

И няма да мечтая да те имам.

Обичайки те... само се раздавах.

Боли, че не научих се да взимам.

И няма да те питам как се чувстваш.

(Умишлено не съм те наранявала).

От днес започва вчерашното утре.

За миг дори не съм и съжалявала.

И няма да остана в твойто минало.

И няма да съм жалкото ти сбъдване.

Ще бъда грешка, избледняла с времето.

И спомен от едно нещастно влюбване...

© Кремена Стоева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??