21.07.2008 г., 9:44 ч.

И обич и кръст ми беше... 

  Поезия » Любовна
1404 0 60

 

 

 

                   И обич, и кръст ми беше...

 

                   Твоята пътека... през мене

                   преминала...

                   еленови стъпки

                   оставила,

                   кладенци с обич...

                   мъжка орис изплакана...

 

                   Твоите мисли... след теб

                   в тишината

                   за радост...

                   бели погачи

                   от тях замесени,

                   залъци нежност и благост...

 

                   Твоите думи... наниз

                   жълтици

                   песен свята...

                   от Бога дар

                   кръст тежък...

                   светли мълнии в душата...

 

                   Твоята мъжка обич...

                   в мъжко време

                   изпята...

                   моя реликва,

                   моя тиха молитва,

                   моят цъфнал трендафил...

 

        

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??