26.02.2009 г., 11:12 ч.

И сякаш съм в тъжна лирика 

  Поезия » Друга
1413 0 1
Тръгвам,
връщам се.
И все така
решение
не взимам.
Мразя те
и мръщя се,
а после пак
при мене
те прибирам.
И сякаш съм
в тъжна лирика -
без изход,
без правилно
решение.
Затъвам с тебе,
но сякаш няма
никакво значение.
Дрогата поглъща
нашто поколение,
но ще те измъкна.
Обещах си.
Дори да струва скъпо
туй решение.

© Карина Кирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??