11.01.2013 г., 23:17 ч.  

И Това е Любов 

  Поезия » Любовна
823 0 2

Обръщам се и назаде вървя...

Мигове препускат в съзнанието ми...

Нощите и дните от мрак сковани,

губят се в сънища от светлина обляни...

Сърцето ми се свива... Боже, помогни ми...

Как да се завърна и в миг един да си я върна...

Кожата ù с длани да докосна,

косата ù през пръсти да прекарам...

Как се появи тази силната тъга...

Пропилени дни в спомени ли са това...

Или плахи опити за сбъдване на позабравена мечта...

Не ще се откажа, нощите от мрак със слънчев меч ще поразя...

И вятър ще накарам да задуха...

Облаците черни той ще ги издуха...

Надежда дай ми ти...

Усмихни се и до гроб моя бъди...

© Марин Маринов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??