11.01.2013 г., 13:17 ч.

И тръгва да ме търси... 

  Поезия » Друга
441 0 5
 
 
Не търся нищо.
Превъртях компаса.
И някак, натежала от вини,
прехвърлям в другата ръка нагласата,
че може би те има. И си ти.
Обаче пощальонът все не идва.
Излъгаха ме, че звънял два пъти.
Пореден сън по миглите ме милва,
а после пия хапче. С надпис „Анти”...
И някъде, на някоя планета,
сред мрака, изпреварил тишината,
запалва свещ безкрайното ми утре...
И тръгва да ме търси в тъмнината.

~Endless~

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??