2.12.2011 г., 9:56 ч.

И търся те... 

  Поезия » Любовна
734 0 7
И търся те…

в тишината на полуздрача,
по безлюдната улица,
в дима на издишаш  комин,
по върха на гората отсреща
и небето с цвят сивочервен.
И търся те...

между паузи в музика бавна,
в отразената в чашата свещ,
по надраскани някакви думи,
със надеждата ти да съзреш.
И търся те...

в утрото с дъх на кафе,
преосмисляйки сънища,
заредена със мисли за теб
и очакваща някакво сбъдване.
И търся те...

……………………………………………….
А ти... бил си до мен.








© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??