28.03.2018 г., 3:04 ч.  

Игра на чувствата 

  Поезия » Акростихове
571 1 0

     Ле​сно се

влЮбваме

  в Болките, 

   нОсещи 

   сВобода

© Жале Семпере Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??