7.10.2007 г., 10:23 ч.  

Или... 

  Поезия » Любовна, Друга
607 0 6

 

Когато моето предчувствие

се срещне с твоето съмнение,

тогава всичките отсъствия

оголват се до откровения...

 

И оправдания се сриват -

безсмислени и глупави лъжи,

а погледите ни се впиват

и питат: "Били ли сме или?..."

 

                  © Павлина Христова Петрова

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??