20.06.2009 г., 20:26 ч.

... или как ми се отрази световната криза 

  Поезия » Друга
613 0 3

Няма нужда да пиша поезия.
Няма нужда да се надживявам.
Зад гърба ми въртят длан и се смеят.
Аз съм Лудият на квартала.

Преди няколко пълнолуния
душата ми слезе в избата.
Там води спор с една мишка
за вредата от патриотизма.

Изпокриха се и слънцата ми.
Акумулирал съм ниска облачност.
Момент на тихо очакване
някоя да ме пороби.

© Красимир Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??