8.03.2009 г., 1:13 ч.

Има... 

  Поезия
764 0 36

                          Има...


А мислите ми като птици нощни,
с последния експрес на утринта,
завръщат се след всяко „Има още..."
и пушечния дим на две дула...

А пътя ми като ръце пробити,
с последната задъхана Любов,
завърна се след няколко прикрития,
за да напише: „Има послеслов...!"

© Таня Георгиева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??