20.04.2018 г., 23:40 ч.

Има нов път 

  Поезия » Философска, Гражданска, Друга
316 4 2

По-тъжен съм от коледни дръвчета,

изхвърлени след празничната нощ.

Душата ми от жалост бе обзета,

почти изгубил Земната си мощ.

 

По-тъжен съм от пролетна магия,

обвила в топъл полъх цветове,

разбита от смразяваща стихия

на ледени априлски студове.

 

По-тъжен съм, Съдбата го поиска

и ми изпрати тежкия урок.

А след сълзите, дето в мен разплиска,

аз зная, ще посочи пътя нов!

 

 

© Данаил Таков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??