24.02.2019 г., 17:06 ч.

Импулсивен 

  Поезия » Друга
193 0 3

             Импулсивен

 

Импулсивен съм бил сега,

казваш го просто ей така.

Неочаквано действие от мен,

почуствано от душа, жест необикновен.

 

Импуливен съм и в Любовта,

а дали е възможно това?

Импулсите идват от моето сърце и душа,

така усещам я, нея любима, единственна!

 

А ти дали харесваш такъв човек,

да сигурно различен съм  но не мек!

Много са  важни чуствата в мен,

в съня ми,bв деня ми в ден обикновен.

 

Импуливен съм когато те целувам,

когато те галя, когато те милувам.

Да такъв съм и това съм, това съм Аз,

обичал съм и обичам дълбоко до захлас!

 

Импулсен и такъв ти ме избра,

видя ме и такъв ме  ти пожела!

Ела при мен да споделим Любовта!

 

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??