7.05.2007 г., 10:00 ч.

История за обич и тъга 

  Поезия
560 0 6

                                                         Ела при мене, искам да разкажа
                                                         история за обич и тъга,
                                                         която дълго време в мене пазих
                                                         и днес реших да ти я споделя.


                                                         Едно момиче влюбило се силно
                                                         в чаровно и във весело момче,
                                                         то знаело - не трябва точно в него,
                                                         но пита ли копнеещо сърце?


                                                         И чувствата му ден след ден растели,
                                                         във мислите... навсякъде бил той,
                                                         а кратките им срещи и раздели
                                                         разсичали го сякаш с остър нож.


                                                         Жадувало момичето за нежност
                                                         от неговите пламенни ръце,
                                                         от устните му искало да пие
                                                         и цялата да му се отдаде.


                                                         Но думите не стигали, когато
                                                         за  свойте чувства искало да каже
                                                         и времето безмилостно летяло,
                                                         а болката така и не минавала.


                                                          Ти питаш се защо ли ти разказвам
                                                          за тази обич, май че не разбра,
                                                          момчето във историята ти си,
                                                          момичето... момичето съм аз.
                                                          


                                                        

© Эоя Михова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прекрасно Зоя, прекрасно!!!
  • Тръпки ме побиха докато четях стиха ти Зоя,наистина много ме впечатли историята ти..именно защото съм я изживяла същата...тъжно е когато любовта не е споделена...някак празно е,но ти не се отчайвай живота си е живот. :P Иначе стиха ти е супер
  • Чудесен е стиха ти, Зоя!!! Поздрави!!!
  • Ех, че хубава история!
    Тъжна е, но...хубава!
  • Хубава история, но тъжна!
    Времето наистина е безмилостно!
    Поздрав!
  • Прекрасно обяснение в любов скъпа!
    Нежност и маалко тъга!
    поздравявам те за позитивизма с който пишеш!
Предложения
: ??:??