21.05.2008 г., 0:17 ч.  

Облаче 

  Поезия » Любовна
1035 1 16

Раняваш ме отново и отново –

пак с думи – като огнени стрели,

и в мен попиват капчици отрова,

сърцето ми пронизано кърви.

 

Но няма смисъл повече да спорим –

взаимно да си хвърляме вини...

Едно крилато облаче отгоре

ми казва, че ме чакат други дни.

 

И аз му вярвам. Облачето вижда

нещата в тяхната дълбочина.

Решило е за мен да се погрижи –

на капчици ми праща светлина.

 

 

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??