9.06.2024 г., 15:35 ч.

Изгубен 

  Поезия » Философска
105 0 0

Седя така замислен.
Цигарата ми пак догаря.
За живот безсмислен
в мен, мисъл се протяга...

И за какво ни бяха дните?
Безсънните - горещи нощи.
Вятърът и пепелта в косите.
Защо това си мисля още?

Живот дали така „изгубен”?
Дирята така и не оставих.
Сам - себе си погубващ...
Уви и всичко се повтаря.

© Веселин Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??