31.05.2009 г., 18:11 ч.

Изгубена душа 

  Поезия » Друга
498 0 2

 

Стоя в тишината сама

и плача за свойта душа...

Обвита в мрак е тя,

изгубена е във вечността...

Сърцето стене в пепелта,

но не мога аз да спра...

Острието още в мен стои

и кръвта ми бавно изстива...

Стоя в мъглата сама

и обзема ме страха,че

в сърцето ми сега е

останала само безмълвната, горчива тъга...

Но нека плача в мъката си зла

аз сама си избрах тази съдба...

Но моля те, остави ме сега... и

накрая като лебед....

                         позволи ми...

                             в песента си...

                                   да умра...

© Кристалната сълза Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??