28.09.2018 г., 22:53 ч.  

Изгубен 

  Поезия » Друга
420 2 12

Изгубвам се в монитора на компютър,

в тракането на клавиатура.

Изгубвам се в цигарен дим,

в пáри от ауспух.

Изгубвам се в шума от клаксони,

в ревът на мотори...

 

Изгубвам се в изгубен град.

Вървя сред изгубени хора.

Живея в изгубилото се Време...

От обратната страна на Луната съм.

Дали ще се намеря?

Дали ще ме намерят?

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??