Изгубвам се в монитора на компютър,
в тракането на клавиатура.
Изгубвам се в цигарен дим,
в пáри от ауспух.
Изгубвам се в шума от клаксони,
в ревът на мотори...
Изгубвам се в изгубен град.
Вървя сред изгубени хора.
Живея в изгубилото се Време...
От обратната страна на Луната съм.
Дали ще се намеря?
Дали ще ме намерят?
© Хари Спасов All rights reserved.