20.04.2004 г., 12:46 ч.

Изолирана 

  Поезия
1125 0 1
        Изолирана
Къде са всички хора?
Защо съм пак в тъма,
на улица задънена,
забравена от всички и сама.
Странно,как се свиква с тишината...
Разни хора покрай теб минават,
разговарят,смеят се,изпитват чувства,
плачат и те отминават...
Изолирана в тишината.
Странно как се свиква  със самотата.
Страшното е, че се свиква.
Без много думи само с мисли обградена
и с мелодия от песен стара,
пръскаща се в небето
като бяла морска пяна.

© Лора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??