23.01.2008 г., 12:10 ч.

Изпепелени души 

  Поезия » Друга
1230 0 4

В пепелта се раждаха,
готови всеки ден за бой,
души, поглъщащи навред що видят,
без мисъл, без покой,
и корена не знаеха
на туй, що в тях живееше,
а искаха, желаеха,
но никой не умееше,
и тоз тиран, що ги създал,
проклинаха те всеки миг,
но късно е, живота им остал
бе сам без лик...

© Ян Тра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??