9.12.2018 г., 21:18 ч.

Изпи́т екстаз 

  Поезия » Любовна, Друга
370 1 2

В стаята влязох, ти се бе покрила

с копринен розов цвят – красив воал.

А вътре в мене струната засвири –

въздигнат ли съм или оскотял?

 

Погледна ме – очите ти кристали,

на тюркоаз взривяващия цвят.

В душата твоя бяха се събрали,

съблазън, откровение и страст.

 

Полазих те, тъй диво и първично,

обгърнах те и впих се в тебе аз.

Ти се отдаде – беше идилично

усещането от изпит екстаз!!!

© Данаил Таков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??